RaP-Die
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RaP-Die

rap'n yeni yuzu rap forumda hip hop ve rap hakkinda aradiginiz cevaplari bulacaksiniz...

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

ben sporcunun benden kötü olanını severim

2 posters
YazarMesaj
serkan FND
Admin
serkan FND

ben sporcunun benden kötü olanını severim Empty
MesajKonu: ben sporcunun benden kötü olanını severim   ben sporcunun benden kötü olanını severim Icon_minitimeÇarş. Tem. 18, 2007 10:43 am

yenmek güzeldir ama oyun oynarken hırs yapıp başkalrının kalbini dahi kırmak fantikliğe girer ben sporu eğlenmek hoş vakit geçirmek için yaprım aksi bana çok pesimist gelir ama insan spor yaparken efor sarfeder ve kazanmak güzeldir hemde kirlenmekten daha fazla ama eğlenmek hepsinden güzeldir sporun tadını çıkartalım
CgTy_FnD
Admin
CgTy_FnD

MesajKonu: Geri: ben sporcunun benden kötü olanını severim   ben sporcunun benden kötü olanını severim Icon_minitimeC.tesi Tem. 21, 2007 5:42 pm

herhalde spor konusunda pek aktif olmadığın için sporcunun kötüsünü sewiyorsun serkan ha
https://rapdie.yetkin-forum.com
serkan FND
Admin
serkan FND

MesajKonu: Geri: ben sporcunun benden kötü olanını severim   ben sporcunun benden kötü olanını severim Icon_minitimePaz Tem. 22, 2007 2:01 pm

CgTy_FnD demiş ki:
herhalde spor konusunda pek aktif olmadığın için sporcunun kötüsünü sewiyorsun serkan ha

O cümlede anlatmak istediğimi eminim anlmaşındır kıvırmaya çalışma ha bilmeyenlerde vardır muhakkak o sözü başka birisinin ağzından söylüyorum baş harfi çaça What a Face

ben sporcunun benden kötü olanını severim
1 sayfadaki 1 sayfası