RaP-Die
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RaP-Die

rap'n yeni yuzu rap forumda hip hop ve rap hakkinda aradiginiz cevaplari bulacaksiniz...

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İtiraf etmeliyim ki

5 posters
YazarMesaj
serkan FND
Admin
serkan FND

İtiraf etmeliyim ki Empty
MesajKonu: İtiraf etmeliyim ki   İtiraf etmeliyim ki Icon_minitimeÇarş. Tem. 18, 2007 10:37 am

her gece yatarken süt içerim(desem yalan olur ama aklıma geldikçe)
yatakta damağımı emerim
3 sene öncesine kadar parmağımıda emerim
oyuncak arabalarla oynamaya bayılırım
çocukken evcilik oynarmışım
yine çocukken kızlara tarkanın şarkılarıyla laf atarmışım kız hepsi senin mi yakalarsam muah filan diye
CgTy_FnD
Admin
CgTy_FnD

MesajKonu: Geri: İtiraf etmeliyim ki   İtiraf etmeliyim ki Icon_minitimeC.tesi Tem. 21, 2007 6:22 pm

ewet ewet dooru yazlıktaki havuza ben işedim lol!
https://rapdie.yetkin-forum.com
ophelia

ophelia

MesajKonu: Geri: İtiraf etmeliyim ki   İtiraf etmeliyim ki Icon_minitimeC.tesi Tem. 21, 2007 9:48 pm

küçükken cırt renkli çoraplar giyerdim renk renk....hatta bu forumdan ismini vermek istemedeğim bi şahıs benim yeşil çoraplarıma laf etmişti scratch
Kaan

Kaan

MesajKonu: Geri: İtiraf etmeliyim ki   İtiraf etmeliyim ki Icon_minitimeC.tesi Tem. 21, 2007 10:40 pm

Evet itiraf ediyorum, o gün tiyatroya serkanla birlikte kız tavlamak için gitmiştik.Tabi sonradan baktık güzelmiş.Biz de düzelip artık sanat için soyunmaya pardon sanat için izlemeye karar verdik.
ophelia

ophelia

MesajKonu: Geri: İtiraf etmeliyim ki   İtiraf etmeliyim ki Icon_minitimePaz Tem. 22, 2007 10:21 am

Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
hiç yakıştıramadım.....kız yoktu zaten pek... teyze vardı Very Happy
Kaan

Kaan

MesajKonu: Geri: İtiraf etmeliyim ki   İtiraf etmeliyim ki Icon_minitimePaz Tem. 22, 2007 11:39 am

Olmaması bizim için de güzel oldu.Mecburen tiyatroyu izledik ve artık tiyatroyu sanat için izlemeye karar verdik.
serkan FND
Admin
serkan FND

MesajKonu: Geri: İtiraf etmeliyim ki   İtiraf etmeliyim ki Icon_minitimePaz Tem. 22, 2007 6:27 pm

Kaan demiş ki:
Evet itiraf ediyorum, o gün tiyatroya serkanla birlikte kız tavlamak için gitmiştik.Tabi sonradan baktık güzelmiş.Biz de düzelip artık sanat için soyunmaya pardon sanat için izlemeye karar verdik.

kaan o amaçla gitmiş olabilirsin ama benim katiyen böyle bir amacım yoktu benim ordaki tek amacım kokteylde karnımı doyurmaktı neyse o gün de aç kalmadık cheers
ophelia

ophelia

MesajKonu: Geri: İtiraf etmeliyim ki   İtiraf etmeliyim ki Icon_minitimePerş. Tem. 26, 2007 4:40 pm

utanıyorum sizden Evil or Very Mad
Kaan

Kaan

MesajKonu: Geri: İtiraf etmeliyim ki   İtiraf etmeliyim ki Icon_minitimePerş. Tem. 26, 2007 4:43 pm

serkan FND demiş ki:
Kaan demiş ki:

kaan o amaçla gitmiş olabilirsin ama benim katiyen böyle bir amacım yoktu benim ordaki tek amacım kokteylde karnımı doyurmaktı neyse o gün de aç kalmadık cheers
Bir taşla iki kuş vurmak için gittik ama, sadece karnımızı doyurmuş olduk.
serkan FND
Admin
serkan FND

MesajKonu: Geri: İtiraf etmeliyim ki   İtiraf etmeliyim ki Icon_minitimeCuma Tem. 27, 2007 9:04 am

bence önemli olan sanattır gerisi teferruattır Cool
sananee

sananee

MesajKonu: Geri: İtiraf etmeliyim ki   İtiraf etmeliyim ki Icon_minitimePaz Tem. 29, 2007 10:58 pm

ewt itiraf ediorum MENEKŞE PASTANESİNİN camlarından içeride karnını doyuran adamlara aç kediler gibi bakan BİZDİİİK!! (anladın sen) Very Happy
ophelia

ophelia

MesajKonu: Geri: İtiraf etmeliyim ki   İtiraf etmeliyim ki Icon_minitimePtsi Tem. 30, 2007 2:14 pm

aa ne ayıp şeyy... lol!

İtiraf etmeliyim ki
1 sayfadaki 1 sayfası