RaP-Die
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RaP-Die

rap'n yeni yuzu rap forumda hip hop ve rap hakkinda aradiginiz cevaplari bulacaksiniz...

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz???

+2
CgTy_FnD
ophelia
6 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
ophelia

ophelia

hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz??? Empty
MesajKonu: hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz???   hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz??? Icon_minitimeSalı Tem. 17, 2007 8:31 pm

gerçekten çok merak ettiğim bi soru....sordum işte Razz
ophelia

ophelia

MesajKonu: Geri: hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz???   hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz??? Icon_minitimeSalı Tem. 17, 2007 8:32 pm

bu arada ben zamanını bildiğim her tiyatroya giderim çocukluğumdan bu yana Smile
CgTy_FnD
Admin
CgTy_FnD

MesajKonu: Geri: hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz???   hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz??? Icon_minitimeSalı Tem. 17, 2007 8:41 pm

4 yasından 9 yasına kadar ayda bir belediye tiyatrosuna giderdim.istanbulda 3-4 defa gittim.kayseride 3-4 defa gittim ama son 2 yıldır gidemiyorum takip etmiyorum
https://rapdie.yetkin-forum.com
ophelia

ophelia

MesajKonu: Geri: hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz???   hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz??? Icon_minitimeSalı Tem. 17, 2007 8:47 pm

perşembe 19:00 da sabancı kültür merkezinde tiyatro var bekleriz Smile
CgTy_FnD
Admin
CgTy_FnD

MesajKonu: Geri: hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz???   hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz??? Icon_minitimeSalı Tem. 17, 2007 8:54 pm

ama ben aanadayım yawf sorry
https://rapdie.yetkin-forum.com
serkan FND
Admin
serkan FND

MesajKonu: Geri: hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz???   hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz??? Icon_minitimeÇarş. Tem. 18, 2007 9:19 am

ne tiyatroya gidecem tiyatro bana gelsin diyenlere inadına yaklaşık olararak 160456 kere gitmişimdir en az:(
ophelia

ophelia

MesajKonu: Geri: hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz???   hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz??? Icon_minitimeÇarş. Tem. 18, 2007 4:25 pm

serkan yeme şimdi bizi lol!
serkan FND
Admin
serkan FND

MesajKonu: Geri: hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz???   hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz??? Icon_minitimeÇarş. Tem. 18, 2007 5:13 pm

haklsın böle bir rakam sölemek yanlış olur mesela bu gün akşama doğru bu sayı 160459
ophelia

ophelia

MesajKonu: Geri: hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz???   hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz??? Icon_minitimeÇarş. Tem. 18, 2007 8:19 pm

serkaaaaaaaaaan Evil or Very Mad konu tiyatro !!!
serkan FND
Admin
serkan FND

MesajKonu: Geri: hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz???   hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz??? Icon_minitimeÇarş. Tem. 18, 2007 10:46 pm

tamam zaten bende eve gittiğim sayıyı söylemiyorum
Kaan

Kaan

MesajKonu: Geri: hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz???   hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz??? Icon_minitimeÇarş. Tem. 18, 2007 11:02 pm

Very Happy
serkan FND
Admin
serkan FND

MesajKonu: Geri: hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz???   hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz??? Icon_minitimePerş. Tem. 19, 2007 9:37 am

ne alaka
ophelia

ophelia

MesajKonu: Geri: hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz???   hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz??? Icon_minitimePerş. Tem. 19, 2007 11:23 am

serkaaaaaaaaaan!!!! cıwıma...
serkan FND
Admin
serkan FND

MesajKonu: Geri: hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz???   hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz??? Icon_minitimePerş. Tem. 19, 2007 1:11 pm

ophelia demiş ki:
serkaaaaaaaaaan!!!! cıwıma...
biliyorsun ben pesimist bir adamım benim yaşam tarzım bu karanlık ve kötü
ama ben ve çaçadan başka yazan da yoq buraya kaanda gülüyo arasıra ilgi bekliyoruz mahallemizin forum sitesi
Kaan

Kaan

MesajKonu: Geri: hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz???   hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz??? Icon_minitimePerş. Tem. 19, 2007 1:20 pm

Hayatım boyunca nerde olduğunu bildiğim hiçbir tiyatroyu kaçırmadım.Ama son 10 yıldır hiçbir tiyatronun nerde olduğunu ve zaamnını bilmediğimden gidemiyorum.En son gittiğim tiaytro 3 yaşında gittiğim pamuk prenses ti.Hala üzerimde etkilerini taşıyorum.Tiyatro gibi bi sanat var mı?
serkan FND
Admin
serkan FND

MesajKonu: Geri: hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz???   hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz??? Icon_minitimePerş. Tem. 19, 2007 1:26 pm

kaan arkadaşım beni en az 3 senedir tanıyorsun adam bir sorar nerdedir bu tiyatro saat kaçdadır nasıl yapılır seni gerçekten seni kınıyorum böle bir sanatı ihmal etmek gerçekten çok ayıp arkadaşlar tiyatroya gidelim gitmayenleri uyaralım uymayanları uyduralım
Kaan

Kaan

MesajKonu: Geri: hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz???   hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz??? Icon_minitimePerş. Tem. 19, 2007 1:39 pm

İyi o zaman.Bugün tiyatro varmış.Rapdie forum sitesi olarak hep beraber gidelim. Very Happy
hustek

hustek

MesajKonu: Geri: hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz???   hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz??? Icon_minitimePerş. Tem. 19, 2007 3:19 pm

serkan FND demiş ki:
ne tiyatroya gidecem tiyatro bana gelsin diyenlere inadına yaklaşık olararak 160456 kere gitmişimdir en az:(

helal be babam hep atarken küsüratlı atın derdi cok iyi atıyon cheers cheers
ophelia

ophelia

MesajKonu: Geri: hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz???   hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz??? Icon_minitimePerş. Tem. 19, 2007 9:08 pm

elbette ki var!!! sanattan anlamayanlar da var o ayrı konu... ben duyduğum tiyatroları yazarım buraya....HABERİN OLMUŞ OLUR....belki bidaha düşünürsün tiyatro VAR mı yok mu!!!?
Kaan

Kaan

MesajKonu: Geri: hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz???   hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz??? Icon_minitimeCuma Tem. 20, 2007 12:20 am

ophelia demiş ki:
elbette ki var!!! sanattan anlamayanlar da var o ayrı konu... ben duyduğum tiyatroları yazarım buraya....HABERİN OLMUŞ OLUR....belki bidaha düşünürsün tiyatro VAR mı yok mu!!!?
Evet zaten sen olmasan bilmiycektik.Bugün serkan kardeşimle yürüyerek gittik baya da güzeldi.Tabi kokteyl de vardı.Kokteyli de sevdim.
ophelia

ophelia

MesajKonu: Geri: hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz???   hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz??? Icon_minitimeCuma Tem. 20, 2007 12:23 am

ben niye görmedim sizi Sad
Kaan

Kaan

MesajKonu: Geri: hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz???   hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz??? Icon_minitimeCuma Tem. 20, 2007 12:23 am

Hatta bu sene biz yazılacaz tiyatroya.Süper gerçekten. Smile
ophelia

ophelia

MesajKonu: Geri: hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz???   hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz??? Icon_minitimeCuma Tem. 20, 2007 12:24 am

nereye yazılıyosunuz??
Kaan

Kaan

MesajKonu: Geri: hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz???   hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz??? Icon_minitimeCuma Tem. 20, 2007 12:27 am

Senewy de böyle bir organizasyon düzenlenirse üniversitede biz de kayıt olucaz.
ophelia

ophelia

MesajKonu: Geri: hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz???   hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz??? Icon_minitimeCuma Tem. 20, 2007 12:28 am

seneye olmicak...ab programları çerçevesinde olmuş bişe ama konservatuar sınavlarına girebilirsiniz eğer isterseniz eylül başında...

hayatınız boyunca kaç kez tiyatroya gittiniz???
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki