RaP-Die
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RaP-Die

rap'n yeni yuzu rap forumda hip hop ve rap hakkinda aradiginiz cevaplari bulacaksiniz...

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Alaylı Tiyatrocular

3 posters
YazarMesaj
serkan FND
Admin
serkan FND

Alaylı Tiyatrocular Empty
MesajKonu: Alaylı Tiyatrocular   Alaylı Tiyatrocular Icon_minitimePtsi Tem. 23, 2007 4:37 pm

Bazıları isim vermek istemiyorum (esra) modern tiyatroda alaylı oyuncuların olamayacağı kanaatindeymiş Ne alakaysa sanatın bütün bölümlerimde olduğu gibi Alaylı ve mektepli sanatyçılar olmak zorundadır bunlar bir bütündür. Bence Tiyatroda da en önemlisi yetenektir gerisi teferruattır eğitim tabiki şart ama eğitim almayıpda nice yerlere gelmiş oyucular var yaradılda var olan o sonsuz kabiliyet insanın bir şansıdır olaylaları bir çan eğrisinde inceleyecek olursAK göreceğiz ki çok uç noktalar birbiriye çelişir halde ve ne yazıkki bunu fark edeöeyenler var
ophelia

ophelia

MesajKonu: Geri: Alaylı Tiyatrocular   Alaylı Tiyatrocular Icon_minitimePtsi Tem. 23, 2007 4:44 pm

lol! halamın da bıyıkları olsa amcam olurdu....
ben olamaz demedim olur ama eğitimli oyuncu her zaman daha iiyi olur allahın ayısını tiyatrocu yaparsan nolur....kazulet gibi sahnede ne drama var ne diksiyon ben bunu kasdetmiştim.... bidahaki sefere iyi oku iyi anla..
serkan FND
Admin
serkan FND

MesajKonu: Geri: Alaylı Tiyatrocular   Alaylı Tiyatrocular Icon_minitimePtsi Tem. 23, 2007 5:02 pm

ophelia demiş ki:
lol! halamın da bıyıkları olsa amcam olurdu....
ben olamaz demedim olur ama eğitimli oyuncu her zaman daha iiyi olur allahın ayısını tiyatrocu yaparsan nolur....kazulet gibi sahnede ne drama var ne diksiyon ben bunu kasdetmiştim.... bidahaki sefere iyi oku iyi anla..
1.si olmamalı dedin
2.si bence kesinlikle olabilir çünkü drama sonuçta o role sesi yani tonu vermektir. olmaması için bir sebeb söyle
2. Diksiyonda aynı şekide neden olmasın
3. sü sen batan kesip atıtorsun hem kendinle çelişiyorsun olmaz demedim diyorsun hemde kaluzet gibi olur diyorsun yani aynı şeyi sölüyorsun hemen hemen Very Happy lol!
ophelia

ophelia

MesajKonu: Geri: Alaylı Tiyatrocular   Alaylı Tiyatrocular Icon_minitimePtsi Tem. 23, 2007 10:33 pm

serkan sinirlendirme beni eğitimli olsa daha iyi olur dedim eğitim olmadan direk sahneye çıkmayı dene bi istersen takmışın yeteneğe... geliştrmedikten sonra solaba koy sen o yeteneği bu da eğitimle olur afro
serkan FND
Admin
serkan FND

MesajKonu: Geri: Alaylı Tiyatrocular   Alaylı Tiyatrocular Icon_minitimeSalı Tem. 24, 2007 11:09 am

şu anda yaşadığımız hayatta aslında bir rol bu hayatta öğrendiklerimizi kısmen yaşadıklarımız aslında eğitimdir ha eğitim olmasın demiyorum olsun ama ben alaylı kavramının herzaman arkasındayım.Eğitimsizde olabilir kısacası senin dediğin gibi basit değil bu yetenek meselesi.
ha ayrıca hiç eleştiriye gelemiyorsun hemen sinirleniyorsun neyse olsun bakım Very Happy
Sen şu cümlenlede yine alaylı oyuncuları aşalıyorsun ''Eğitimsiz bi çık sahneye'' çıkılsın eğer role çalışmışşsa bence olur Rolling Eyes
ophelia

ophelia

MesajKonu: Geri: Alaylı Tiyatrocular   Alaylı Tiyatrocular Icon_minitimeSalı Tem. 24, 2007 4:43 pm

eğitimli olmak her zaman daha mantıklı..........tiyatro alanında... sinirli de değili yapı meselesi..
serkan FND
Admin
serkan FND

MesajKonu: Geri: Alaylı Tiyatrocular   Alaylı Tiyatrocular Icon_minitimeÇarş. Tem. 25, 2007 3:10 pm

tabiki bencede tiyatro veya herhangibir şeyde eğitim almak önemli ama alaylılar genelde mekteplilerden daha ii oluyor benim gözlemim
ophelia

ophelia

MesajKonu: Geri: Alaylı Tiyatrocular   Alaylı Tiyatrocular Icon_minitimeÇarş. Tem. 25, 2007 4:09 pm

tamam serkancım hı hı evet tabi öyle... Basketball
serkan FND
Admin
serkan FND

MesajKonu: Geri: Alaylı Tiyatrocular   Alaylı Tiyatrocular Icon_minitimePerş. Tem. 26, 2007 1:12 pm

ophelia demiş ki:
tamam serkancım hı hı evet tabi öyle... Basketball
aferim sonunda akıllandın
ophelia

ophelia

MesajKonu: Geri: Alaylı Tiyatrocular   Alaylı Tiyatrocular Icon_minitimePerş. Tem. 26, 2007 4:41 pm

ya ya evet..
serkan FND
Admin
serkan FND

MesajKonu: Geri: Alaylı Tiyatrocular   Alaylı Tiyatrocular Icon_minitimePerş. Tem. 26, 2007 6:11 pm

ophelia demiş ki:
ya ya evet..

tartışmada üstüme rakip tanımam... konu önemli tabi
Kaan

Kaan

MesajKonu: Geri: Alaylı Tiyatrocular   Alaylı Tiyatrocular Icon_minitimePerş. Tem. 26, 2007 11:35 pm

Serkan`a katılıyorum.Yetenek herkeste yoktur.İnsanın doğuştan gelen veya gelmeyen bir yeteneği olur.Ama eğer yetenek varsa ophelia nın dediği gibi geşiştirilmelidir.Yoksa bir şeye de yaramaz zaten.

Alaylı Tiyatrocular
1 sayfadaki 1 sayfası