RaP-Die
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RaP-Die

rap'n yeni yuzu rap forumda hip hop ve rap hakkinda aradiginiz cevaplari bulacaksiniz...

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

CHP-MHP koalisyonu Akp iktidarına tek yürek olabilir mi

2 posters
YazarMesaj
serkan FND
Admin
serkan FND

CHP-MHP koalisyonu Akp iktidarına tek yürek olabilir mi Empty
MesajKonu: CHP-MHP koalisyonu Akp iktidarına tek yürek olabilir mi   CHP-MHP koalisyonu Akp iktidarına tek yürek olabilir mi Icon_minitimeSalı Tem. 17, 2007 9:57 am

Bildiğiniz gibi ak parti kendi tutum ve tavırlarıyla bir çok partiyi kendi karşısına aldı ve bunlardan şimdiki muhalefet partisi ve geçtiğimiz seçimde barajın altında kalarak büyük bir hezimete uğrayan mhp meclise girmesi akp den sonra meclise girecek 2. ve 3. parti olmaları söz konusu ve akp ye karşı zıt bir tutum içinde olmaları bekleniyor bunun başarısı ne denli akp yi hele hele erdoğanın itibarını ne kadar sarsar onu bilemeyiz
Kaan

Kaan

CHP-MHP koalisyonu Akp iktidarına tek yürek olabilir mi Empty
MesajKonu: Geri: CHP-MHP koalisyonu Akp iktidarına tek yürek olabilir mi   CHP-MHP koalisyonu Akp iktidarına tek yürek olabilir mi Icon_minitimeSalı Tem. 17, 2007 3:49 pm

İnan bir MHP`li olarak CHP ile koalisyonu çok istiyorum ama Deniz ******`ı sevmiyorum.Eski DEP`lileri Deniz ****** parlamentoya aldı.

CHP-MHP koalisyonu Akp iktidarına tek yürek olabilir mi
1 sayfadaki 1 sayfası